Spasavanje macaka

LePetIt Cat Club logo

Udomljavanje mačaka

Mrnjau vikend

Mesto, datum i program: uskoro!

Veterina Beograd i Društvo Le PETit redovno priređuju veliku humanitarnu akciju posvećenu dobrobiti životinja i celoj porodici – Mrnjau vikend! Organizatori pozivaju sve ljubitelje mačaka i one koji će to tek postati: svratite na Mrnjau vikend, pronađite i udomite macu svog života i unesite iskricu radosti u svoj dom:

Udomite zdravu i lepu macu iz Društva Le PETit

Udomljavanje macaka

Dragi ljubitelji mačaka, sadašnji i budući – u Društvu Le PETit možete potražiti i pronaći mačju ljubav svog života!

Udomite jednu od naših maca i učinićete dobro delo! Sve mace su spasene sa ulica. Odnegovali su ih Le PETit Mrnjau staratelji – grupa ljubitelja životinja koji se predano i savesno bave problemom napuštenih i odbačenih domaćih mačaka u Beogradu. Mrnjau staratelji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremno i zdravo odu u nove domove. Sve naše mace su prošle veterinarski pregled, lepo su socijalizovane, razigrane su i društvene, i čekaju vašu ljubav i dom!

Ako želite da udomite macu molimo dostavite ovu prijavu: 

…ili se javite na lepetit.rs@gmail.com.

Udomljavanje macaka

Mace ćemo dati isključivo savesnim odraslim osobama sa stalnim boravištem i stalnim izvorom prihoda. Svako ko udomi mače treba da bude svestan da preuzima obavezu da se narednih 15-20 godina stara o novom članu porodice, ali će time oplemeniti svoj život i svoju porodicu:

Prilikom preuzimanja mace budući vlasnik će potpisati Ugovor o udomljavanju i obavezati se na odgovorno vlasništvo svog ljubimčeta:

U sledećem priručniku za nove vlasnike su osnovni saveti za negu i vaspitanje budućeg ljubimčeta:

Mrnjau staratelji – volonteri i entuzijasti

Mrnjau vikend

Mrnjau staratelji su neformalna grupa ljubitelja životinja koji se predano i savesno bave problemom izgubljenih i odbačenih mačaka u Beogradu.Neki od njih imaju volonterski staž od čak 15 godina! Mrnjau staratelji su ličnim angažovanjem, svako u svom delu grada, izlečili i sterilisali skoro 1000 uličnih mačaka. Za mnoge su pronašli i siguran stalni dom.

Mrnjau staratelji naglašavaju da se ogroman broj napuštenih uličnih životinja može vremenom svesti na prihvatljivu meru jedino sprovođenjem Zakona o dobrobiti životinja, blagovremenom sterilizacijom i odgovornim vlasništvom, i podsećaju: odrastanje i život uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima! Mace nas uče integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti, a deci pomažu da odrastu u brižne, empatične ljude!

Mrnjau vikend

Prijatelji Mrnjau staratelja

Zahvaljujemo se javnoj instituciji Veterina Beograd na pomoći Mrnjau starateljima i njihovim štićenicima. Zahvaljujemo se i društveno odgovornim kompanijama koje doniraju hranu i opremu za staratelje i buduće vlasnike:

Prijatelji