Pansion za mačke Le PETit Hotel

LePetIt Cat Club logo

Pansion za mačke Le PETit Hotel Beograd

Odmori su na vidiku, već brišete prašinu sa kofera! Ali sa snovima o morskim destinacijama kreću i muke – kuda sa mačkom? Kod babe i dede, tetke i teče, strine, komšije? Verujte nam na reč – bolje zadržite čist račun i dugu ljubav sa familijom i prijateljima, a macu pošaljite na provod u Le PETit!

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Pansion za mačke Le PETit Hotel je premium pansion za smeštaj mačaka u Beogradu. U Le PETit Hotelu smo od 2011. čuvali i sačuvali više stotina maca. Ako putujete, renovirate kuću, očekujete goste – Le PETit je pravo mesto za smeštaj vašeg ljubimčeta!

Pansion se nalazi u kući okruženoj zelenilom u beogradskom naselju Vidikovac. Mace u pansionu su slobodne i provode vreme u udobnom i potpuno sigurnom prostoru, u društvu domaćina i drugih mačaka. Pansion ima video-nadzor, svi prozori su obezbeđeni čeličnim mrežama, sluša se tiha klasična muzika, sve prostorije su klimatizovane i ne puši se. Mačkama se služi Natural & Delicious, ultra-premium grain-free hrana. U toaletima je antibakterijski pelet na bazi drveta. Mačkama su na raspolaganju igračke, penjalice, grebalice, a mirisi i zvuci ih podsećaju na dom. 

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Mace koje zahtevaju poseban tretman – nesterilisane mace starije od 8 meseci, specifične rase ili veoma dominantne mace – mogu biti smeštene u individualnim VIP prostorima. Mace na terapiji i seniori mogu biti smešteni na osnovu preporuke veterinara.

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit promoviše ideju o odgovornom vlasništvu nad životinjama. Društvo je punopravni član WCF – World Cat Federation. Društvo je registrovano pri Agenciji za privredne registre RS i posluje prema zakonima i Statutu. Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau vikendeMrnjau tribineMrnjau Fest i druge akcije i priredbe posvećene dobrobiti životinja. Prihod pansiona se ulaže u rad Društva.

O macama u pansionu brinu Svetlana i Miloš:

Često postavljana pitanja

„Moja mačka je veoma nežna i plašljiva… Moja mačka nikada nije bila van kuće i ne voli promene… Moja mačka je veliki individualac, ne podnosi druge mačke i ne voli nikoga osim mene… Brinem se kako će podneti boravak u pansionu?“

Mačke su izuzetno oprezna ali i veoma društvena bića. Nove mace boravak počinju u izdvojenom, udobnom i tihom prostoru. Tu ih strpljivo ohrabrujemo da slušaju, mirišu i istražuju, dok se ne osete sasvim opušteno i sigurno. U programu adaptacije novih gostiju pomažu mace-domaćini Zigi, Balu i čuveni Rextasy Zlatko.

Svaka maca je različita, pa ovaj proces traje između jednog i tri dana. Nakon uspešne adaptacije, mace su spremne za međusobno druženje i igru!

Boravak sa drugim stabilnim macama je blagotvoran i može da pomogne u ispravljanju nekih poremećaja u ponašanju – loših navika u ishrani, grubosti tokom igre, hiperaktivnosti ili anksioznosti. Mace se ugledaju jedna na drugu, i brzo uče!

Sve mace u smeštaju moraju biti potpuno bezbedne! Zato odgovorni pansioni zahtevaju da vrhovi noktića na prednjim šapama budu skraćeni. Učinite to sami grickalicom, ne više od 1mm, prema ovom uputstvu: How to trim your cat’s claws ili se obratite veterinaru.

Molimo ne ostavljate macu u smeštajima sa kavezima ili boksovima! Maca će patiti, odbijaće hranu, pašće joj imunitet i izgubiće poverenje u ljude.

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Le PETit Hotel ispunjava sve norme i standarde koje propisuju Zakon o dobrobiti životinja Republike Srbije i Model Licence Conditions and Guidance for Cat Boarding Establishments (The Chartered Institute of Environmental Health, United Kingdom, ISBN 0 900103 47 7).

Uslovi za smeštaj mace u Le PETit Hotelu

 • minimalan boravak je 4 noći
 • maca mora biti zdrava, dobro negovana i očešljana
 • maca mora biti naučena na toalet, poželjno na pelet na bazi drveta
 • mora da ima knjižicu sa potvrdom o vakcinaciji („pasoš“)
 • mora biti tretirana Bayer Advocate ili sličnim sredstvom protiv parazita
 • vrhovi noktića na prednjim šapama moraju biti skraćeni.

Cene smeštaja, januar 2024:

 • smeštaj jedne mace, all inclusive: 18 eur / noć
 • smeštaj svake sledeće mace: 12 eur / noć.

Posebni popusti:

 • popust za duži boravak
 • popust za juniore (do 10 meseci)
 • popust za domaće mace
 • popust za mace iz Le PETit odgajivačnica
 • besplatan prevoz maca za stalne goste.

Rezervacije

Ako želite da rezervišete sneštaj za macu u Le PETit Hotelu, molimo javite se na 063-20-21-21 ili popunite ovu prijavu:

Ako prvi put dovodite macu, planirajte da obiđete pansion. Molimo najavite se na 063-20-21-21. Prilikom obilaska dobićete sve informacije o smeštaju, Dogovor o čuvanju mačke i uputstvo Kako pripremiti macu za pansion.

VIP apartmani

Le PETit VIP apartmani su opremljeni za individualni smeštaj maca koje zahtevaju poseban tretman: za nesterilisane mace starije od 8 meseci, specifične rase ili veoma dominantne mace. VIP apartmani su veliki (5 m2), sigurni i veoma udobni – osunčani su i imaju pogled na šumu:

Pansion za mačke Le PETit Hotel
 • VIP Apartman, smeštaj jedne mace: 25 eur / noć
 • VIP smeštaj svake sledeće mace: 18 eur / noć
 • popusti za duži boravak, za juniore i domaće mace
 • popust za mace iz Le PETit odgajivačnica
 • besplatan prevoz maca za stalne goste.