Le PETit Mrnjau Vikend - udomljavanje

Mače-siroče DoloresMrnjau tribine u Domu omladine BeogradaFelinolog Svetlana, Sandra i udomljeno mače Frederik

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - DNEVNIK

Felinološko društvo Le PETit

Beograd, ENGLISH

Felinološko društvo Le PETit: o nama

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit promoviše odgovorno vlasništvo i humano postupanje sa životinjama. Društvo je počelo sa radom 2012. godine. Društvo je registrovano pri Agenciji za privredne registre RS i radi prema zakonima i Statutu.

Cat Club Le PETit WCF

Klub odgajivača mačaka Le PETit WCF

World Cat Federation je najveći međunarodni savez felinoloških klubova. Klub Le PETit je član WCF od 2013. godine. Klub okuplja ambiciozne odgajivače mačaka iz Srbije, okruženja (BH, Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Slovenija), Grčke, Francuske, Nemačke i drugih zemalja.

Svetlana Lalović i Aneliz Hakman

Klub Le PETit vodi Svetlana Lalović, međunarodni WCF sudija za sve rase mačaka i član Sudijske komisije WCF. Na fotografiji: Svetlana, WCH Rextasy Zlatko i Aneliz Hakman, predsednica WCF.

 Svetlana Lalović, prvi međunarodni felinološki sudija iz Srbije...

Klub Le PETit neposredno registruje WCF odgajivačnice mačaka i izdaje međunarodne WCF rodovnike (pedigre). Klub redovno organizuje takmičenje mačaka Mrnjau Fest. Posvećeni hobi odgajivači rasnih mačaka su dobrodošli u Klub Le PETit WCF!

   Klub odgajivača mačaka Le PETit WCF...

Klub Le PETit WCF

WCF - World Cat Federation eV

World Cat Federation je međunarodna federacija felinologa i ljubitelja mačaka sa sedištem u Nemačkoj. WCF trenutno okuplja 280 organizacija i klubova iz celog sveta (8/2019). Osnivač i predsednica WCF je gospođa Aneliza Hakman iz Esena.

WCF je u Parlamentu Evrope u Strazburu ovlašćen za učešće u procesima procene, predlaganja i donošenja zakonskih akata vezanih za zaštitu i dobrobit životinja. WCF donosi standarde za rasne mačke, školuje sudije za ocenjivanje i organizuje izložbe mačaka:

 WCF - World Cat Federation...

Mrnjau Fest

Le PETit Mrnjau Fest

Mnogi svetski gradovi mogu da se pohvale ket-kafeima, ali samo Beograd ima jedinstveni festival posvećen mačkama i onima koji ih vole! Društvo Le PETit od 2014. redovno organizuje festivale pod nazivom Mrnjau Fest. Glavni program Mrnjau Festa je dvodnevna međunarodna izložba i takmičenje mačaka po World Cat Federation pravilima. Posetioci su u prilici da udome domaću macu, da posete bazar rukotvorina, a deca mogu da učestvuju u kreativnim radionicama:

  Le PETit Mrnjau Fest...

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit

Le PETit i dobrobit životinja

Društvo Le PETit okuplja aktiviste i posvećene ljubitelje životinja. Društvo sarađuje sa javnim institucijama i društveno odgovornim kompanijama. Društvo redovno organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine, Mrnjau Fest i druge akcije posvećene dobrobiti životinja i edukaciji javnosti:

  Dnevnik društva Le PETit...

Le PETit Mrnjau staratelji

Le PETit Mrnjau staratelji

Le PETit i udomljavanje mačaka

Mrnjau staratelji su neformalna grupa aktivista koji se predano i savesno bave problemom izgubljenih i odbačenih domaćih mačaka u Beogradu. Neki od njih imaju volonterski staž od čak 15 godina! Mrnjau staratelji su ličnim angažovanjem, svako u svom delu grada, izlečili i sterilisali skoro 2.000 uličnih mačaka. Za mnoge su pronašli i siguran stalni dom:

  Udomljavanje mačaka...

Le PETit Mrnjau vikendi

Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau vikende - humanitarne priredbe posvećene mačkama i mačkoljupcima. Na Mrnjau vikendima Mrnjau staratelji nude lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje. 

Mrnjau vikend

Mrnjau vikende podržavaju i nadležne gradske ustanove: Veterina Beograd overava ugovore o odgovornom vlasništvu, donira opšte i vakcine protiv besnila kao i mikročipove za sve udomljene mace. Dom omladine Beograda obezbeđuje prostor, tehniku i promociju priredbi:

  Le PETit Mrnjau vikendi...

Le PETit Mrnjau tribine

Le PETit Mrnjau tribine

Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau tribine - sastanke vlasnika i ljubitelja mačaka. U prijateljskom okruženju razgovaramo o važnim temama - ishrani, negovanju i vaspitanju naših ljubimaca.

Le PETit Mrnjau tribine

Dođite da predemo i da se mazimo, bavimo felinologijom i mačkama! Verujemo da nas mačke treniraju i uče toleranciji, razumevanju individualnosti, kreativnosti, poštovanju slobode i prihvatanju različitosti:

  Le PETit Mrnjau tribine...


Pet Friendly Beograd

Le PETit i Pet Friendly Beograd

"Ljubimci dobrodošli" je akcija Društva Le PETit za unapređenje kulture zajedničkog života sa kućnim ljubimcima.

Svi lokali u kojima su kuce i mace dobrodošle sada mogu da istaknu nalepnicu sa ružičastim srcem, konturama mačke i psa, i porukom “Ljubimci dobrodošli”. Akcija se izvodi u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove grada Beograda:

  Akcija Pet Friendly Beograd...


Prijatelji Društva Le PETit ❤

Partneri


Sledeće: Dnevnik Društva Le PETit...


Kontakti Društva Le PETit:

  063-20-21-21 

  lepetit.rs@gmail.com

Pratite nas:

  Le PETit WCF on Facebook

YouTube  Le PETit WCF on YouTube


© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065