Pansion za mačke Le PETit Hotel

Sijamac Lule i maca MimIvanina maca VidaTeodor i Madrugada

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - DNEVNIK


Informacije o pansionu - Foto - Preporuke - Saveti

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Beograd, ENGLISH

Pansion za mačke Le PETit Hotel Beograd

Odmori su na vidiku, već brišete prašinu sa kofera! Ali sa snovima o morskim destinacijama kreću i muke - kuda sa mačkom? Kod babe i dede, tetke i teče, strine, komšije? Verujte nam na reč - bolje zadržite čist račun i dugu ljubav sa familijom i prijateljima, a macu pošaljite na provod u Le PETit!

  Prijava: Želim da rezervišem smeštaj za macu...

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Pansion za mačke Le PETit Hotel je premium pansion za smeštaj mačaka u Beogradu. U Le PETit Hotelu smo od 2011. čuvali i sačuvali više stotina maca. Ako putujete, renovirate kuću, očekujete goste - Le PETit je pravo mesto za smeštaj vašeg ljubimčeta!

Pansion se nalazi u kući okruženoj zelenilom u beogradskom naselju Vidikovac. Mace u pansionu su slobodne i provode vreme u udobnom i potpuno sigurnom prostoru, u društvu domaćina i drugih mačaka. Pansion ima video-nadzor, svi prozori su obezbeđeni čeličnim mrežama, sluša se tiha klasična muzika, sve prostorije su klimatizovane i ne puši se. Mačkama se služi Natural & Delicious, ultra-premium grain-free hrana. U toaletima je antibakterijski pelet na bazi drveta. Mačkama su na raspolaganju igračke, penjalice, grebalice, a mirisi i zvuci ih podsećaju na dom. 

Le PETit Svetlana i FrederikMače Sara

Mace koje zahtevaju poseban tretman - nesterilisane mace starije od 8 meseci, specifične rase ili veoma dominantne mace - mogu biti smeštene u individualnim VIP prostorima. Mace na terapiji i seniori mogu biti smešteni na osnovu preporuke veterinara.

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit promoviše ideju o odgovornom vlasništvu nad životinjama. Društvo je punopravni član WCF - World Cat Federation. Društvo je registrovano pri Agenciji za privredne registre RS i posluje prema zakonima i Statutu. Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine, Mrnjau Fest i druge akcije i priredbe posvećene dobrobiti životinja. Prihod pansiona se ulaže u rad Društva.

O macama u pansionu brinu Svetlana i Miloš:

 Svetlana Lalović, prvi međunarodni felinološki sudija iz Srbije...

Često postavljana pitanja

"Moja mačka je veoma nežna i plašljiva... Moja mačka nikada nije bila van kuće i ne voli promene... Moja mačka je veliki individualac, ne podnosi druge mačke i ne voli nikoga osim mene... Brinem se kako će podneti boravak u pansionu?"

Mačke su izuzetno oprezna ali i veoma društvena bića. Nove mace boravak počinju u izdvojenom, udobnom i tihom prostoru. Tu ih strpljivo ohrabrujemo da slušaju, mirišu i istražuju, dok se ne osete sasvim opušteno i sigurno. U programu adaptacije novih gostiju pomažu mace-domaćini Zigi, Balu i čuveni Rextasy Zlatko.

Svaka maca je različita, pa ovaj proces traje između jednog i tri dana. Nakon uspešne adaptacije, mace su spremne za međusobno druženje i igru!

Boravak sa drugim stabilnim macama je blagotvoran i može da pomogne u ispravljanju nekih poremećaja u ponašanju - loših navika u ishrani, grubosti tokom igre, hiperaktivnosti ili anksioznosti. Mace se ugledaju jedna na drugu, i brzo uče!

Sve mace u smeštaju moraju biti potpuno bezbedne! Zato odgovorni pansioni zahtevaju da vrhovi noktića na prednjim šapama budu skraćeni. Učinite to sami grickalicom, ne više od 1mm, prema ovom uputstvu: How to trim your cat's claws ili se obratite veterinaru.

Molimo ne ostavljate macu u smeštajima sa kavezima ili boksovima! Maca će patiti, odbijaće hranu, pašće joj imunitet i izgubiće poverenje u ljude.

Grebalice

Le PETit Hotel ispunjava sve norme i standarde koje propisuju Zakon o dobrobiti životinja Republike Srbije i Model Licence Conditions and Guidance for Cat Boarding Establishments (The Chartered Institute of Environmental Health, United Kingdom, ISBN 0 900103 47 7).

Uslovi za smeštaj mace u Le PETit Hotelu

- minimalan boravak je 4 noći

- maca mora biti zdrava, dobro negovana i očešljana

- maca mora biti naučena na toalet, poželjno na pelet na bazi drveta

- mora da ima knjižicu sa potvrdom o vakcinaciji ("pasoš")

- mora biti tretirana Bayer Advocate ili sličnim sredstvom protiv parazita

- vrhovi noktića na prednjim šapama moraju biti skraćeni.

 

Cene smeštaja,

- smeštaj jedne mace, all inclusive: 18 eur / noć

- smeštaj svake sledeće mace: 12 eur / noć.

Posebni popusti:

- popust za duži boravak

- popust za juniore (do 10 meseci)

- popust za domaće mace

- popust za mace iz Le PETit odgajivačnica

- besplatan prevoz maca za stalne goste.

Rezervacije

Ako želite da rezervišete sneštaj za macu u Le PETit Hotelu, molimo javite se na 063-20-21-21 ili popunite ovu prijavu:

  Prijava: Želim da rezervišem smeštaj za macu...

Ako prvi put dovodite macu, planirajte da obiđete pansion. Molimo najavite se na 063-20-21-21. Prilikom obilaska dobićete sve informacije o smeštaju, Dogovor o čuvanju mačke i uputstvo Kako pripremiti macu za pansion.

VIP apartmani

Le PETit VIP apartmani su opremljeni za individualni smeštaj maca koje zahtevaju poseban tretman: za nesterilisane mace starije od 8 meseci, specifične rase ili veoma dominantne mace. VIP apartmani su veliki (5 m2), sigurni i veoma udobni - osunčani su i imaju pogled na šumu:

VIP apartman

- VIP Apartman, smeštaj jedne mace: 25 eur / noć

- VIP smeštaj svake sledeće mace: 18 eur / noć

- popusti za duži boravak, za juniore i domaće mace

- popust za mace iz Le PETit odgajivačnica

- besplatan prevoz maca PET Mobilom za stalne goste.

Dokumenti za preuzimanje:

  Le PETit Hotel - Dogovor o čuvanju mačke

  Kako pripremiti macu za pansion (uputstvo)


Sledeće: Fotografije iz pansiona za mačke...


Kontakti pansiona za mačke:

  063-20-21-21 

  lepetit.rs@gmail.com

Pratite nas:

  Le PETit WCF on Facebook

YouTube  Le PETit WCF on YouTube


© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 150000002502105923