Slađini mačići

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - VESTI


Udomljavanje - Spasavanje - Nega - Pet Friendly - Mrnjau vikend

Le PETit Mrnjau staratelji

Beograd, ENGLISH

Udomljavanje mačaka

Le PETit Mrnjau staratelji

Dragi ljubitelji mačaka, sadašnji i budući - u Društvu Le PETit možete potražiti i pronaći mačju ljubav svog života!

Udomite jednu od naših maca i učinićete dobro delo! Sve mace su spasene sa ulica. Odnegovali su ih Le PETit Mrnjau staratelji - grupa ljubitelja životinja koji se predano i savesno bave problemom napuštenih i odbačenih domaćih mačaka u Beogradu. Mrnjau staratelji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremno i zdravo odu u nove domove. Sve naše mace su prošle veterinarski pregled, lepo su socijalizovane, razigrane su i društvene, i čekaju vašu ljubav i dom!

Le PETit Mrnjau staratelji

Prilikom udomljavanja mačeta budući vlasnik će potpisati Ugovor o odgovornom vlasništvu. Mace ćemo dati isključivo savesnim odraslim osobama sa stalnim boravištem i stalnim izvorom prihoda. Svako ko udomi mače treba da bude svestan da preuzima obavezu da se narednih 15-20 godina stara o novom članu porodice, ali će time oplemeniti svoj život i svoju porodicu!

Kako udomiti macu iz Društva Le PETit

Le PETit Mrnjau staratelji - mace za udomljavanje

Za početak, na Fejsbuku potražite grupu "Le PETit Mrnjau staratelji". Tu su fotografije i opisi zdravih i lepo vaspitanih maca trenutno dostupnih za udomljavanje. Uz svaku fotografiju je i kontakt osobe koja se stara o tom mačetu:

  Fejsbuk grupa "Le PETit Mrnjau staratelji"...

Ako ste se zaljubili u neku od ponuđenih maca, molimo javite se staratelju, Društvu Le PETit ili dostavite ovu on-line prijavu: 

  Usvajanje mačke iz Društva Le PETit (on-line prijava)

Ako imate neku posebnu želju ili vam je potreban savet, učlanite se u Fejsbuk grupu (kliknite na Join), navedite želju ili postavite pitanje, i veoma brzo ćete dobiti najbolji odgovor!

Prilikom preuzimanja mace budući vlasnik će potpisati Ugovor o udomljavanju i obavezati se na odgovorno vlasništvo svog ljubimčeta:

  Le PETit Ugovor o udomljavanju mačke

U ovom priručniku za novopečene vlasnike su osnovni saveti za negu i vaspitanje budućeg ljubimčeta:

  Usvojili smo macu! (Katarina Stanković / Feniks)


Le PETit Mrnjau vikend

Prijatelji Mrnjau staratelja

Zahvaljujemo se javnoj instituciji Veterina Beograd na pomoći Mrnjau starateljima i njihovim štićenicima. Zahvaljujemo se i društveno odgovornim kompanijama koje doniraju hranu i opremu za staratelje i buduće vlasnike:

Partneri

Dokumenti za preuzimanje

  Zakon o dobrobiti životinja Republike Srbije (2009)


Sledeće: Spasavanje mačaka...

Ako ste spasli mače sa ulice - čestitamo, učinili ste dobro delo! Ovde su osnovni saveti kako da ga othranite, a potom da mu pronađete topli dom:

  Spasavanje mačaka...


Kontakt

  063-20-21-21

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite se!

  Le PETit Mrnjau grupa

YouTube  Le PETit on YouTube

© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065