Le PETit Mrnjau Vikend - udomljavanje

Mače-siroče DoloresMrnjau tribine u Domu omladine BeogradaFelinolog Svetlana, Sandra i udomljeno mače Frederik

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - DNEVNIK

Felinološko društvo Le PETit

Beograd, ENGLISH

Felinološko društvo Le PETit: o nama

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit promoviše odgovorno vlasništvo i humano postupanje sa životinjama. Društvo je počelo sa radom 2012. godine. Društvo je registrovano pri Agenciji za privredne registre RS i radi prema zakonima i Statutu.

Cat Club Le PETit WCF

Klub odgajivača mačaka Le PETit WCF

Klub odgajivača mačaka Le PETit je punopravni član World Cat Federation. Le PETit WCF je jedini klub u regionu (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina) koji neposredno registruje odgajivačnice i izdaje međunarodne WCF rodovnike (pedigre). Klub pruža pomoć ambicioznim odgajivačima i kupcima pri nabavci, izlaganju i prodaji rasnih maca:

   Klub odgajivača mačaka Le PETit WCF...

Klub Le PETit WCF

WCF - World Cat Federation eV

World Cat Federation je međunarodna federacija felinologa i ljubitelja mačaka sa sedištem u Nemačkoj. WCF trenutno okuplja 280 organizacija i klubova iz celog sveta (8/2019). Osnivač i predsednica WCF je gospođa Aneliza Hakman iz Esena.

WCF je u Parlamentu Evrope u Strazburu ovlašćen za učešće u procesima procene, predlaganja i donošenja zakonskih akata vezanih za zaštitu i dobrobit životinja. WCF donosi standarde za rasne mačke, školuje sudije za ocenjivanje i organizuje izložbe mačaka:

 WCF - World Cat Federation...

 Mrnjau Fest

Le PETit Mrnjau Fest

Mnogi svetski gradovi mogu da se pohvale ket-kafeima, ali samo Beograd ima jedinstveni festival posvećen mačkama i onima koji ih vole! Društvo Le PETit od 2014. redovno organizuje festivale pod nazivom Mrnjau Fest. Glavni program Mrnjau Festa je dvodnevna međunarodna izložba i takmičenje mačaka po World Cat Federation pravilima. Posetioci su u prilici da udome domaću macu, da posete bazar rukotvorina, a deca mogu da učestvuju u kreativnim radionicama:

  Le PETit Mrnjau Fest...

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit

Le PETit i dobrobit životinja

Društvo Le PETit okuplja aktiviste i posvećene ljubitelje životinja. Društvo sarađuje sa javnim institucijama i društveno odgovornim kompanijama. Društvo redovno organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine, Mrnjau Fest i druge akcije posvećene dobrobiti životinja i edukaciji javnosti:

  Dnevnik društva Le PETit...

Le PETit Mrnjau staratelji

Le PETit Mrnjau staratelji

Le PETit i udomljavanje mačaka

Mrnjau staratelji su neformalna grupa aktivista koji se predano i savesno bave problemom izgubljenih i odbačenih domaćih mačaka u Beogradu. Neki od njih imaju volonterski staž od čak 15 godina! Mrnjau staratelji su ličnim angažovanjem, svako u svom delu grada, izlečili i sterilisali skoro 2.000 uličnih mačaka. Za mnoge su pronašli i siguran stalni dom:

  Udomljavanje mačaka...

Le PETit Mrnjau vikendi

Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau vikende - humanitarne priredbe posvećene mačkama i mačkoljupcima. Na Mrnjau vikendima Mrnjau staratelji nude lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje. 

Mrnjau vikend

Mrnjau vikende podržavaju i nadležne gradske ustanove: Veterina Beograd overava ugovore o odgovornom vlasništvu, donira opšte i vakcine protiv besnila kao i mikročipove za sve udomljene mace. Dom omladine Beograda obezbeđuje prostor, tehniku i promociju priredbi:

  Le PETit Mrnjau vikendi...

Le PETit Mrnjau tribine

Le PETit Mrnjau tribine

Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau tribine - sastanke vlasnika i ljubitelja mačaka. U prijateljskom okruženju razgovaramo o važnim temama - ishrani, negovanju i vaspitanju naših ljubimaca.

Le PETit Mrnjau tribine

Dođite da predemo i da se mazimo, bavimo felinologijom i mačkama! Verujemo da nas mačke treniraju i uče toleranciji, razumevanju individualnosti, kreativnosti, poštovanju slobode i prihvatanju različitosti:

  Le PETit Mrnjau tribine...


Pet Friendly Beograd

Le PETit i Pet Friendly Beograd

"Ljubimci dobrodošli" je akcija Društva Le PETit za unapređenje kulture zajedničkog života sa kućnim ljubimcima.

Svi lokali u kojima su kuce i mace dobrodošle sada mogu da istaknu nalepnicu sa ružičastim srcem, konturama mačke i psa, i porukom “Ljubimci dobrodošli”. Akcija se izvodi u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove grada Beograda:

  Akcija Pet Friendly Beograd...


Prijatelji Društva Le PETit ❤

Partneri


Sledeće: Dnevnik Društva Le PETit...


Kontakti Društva Le PETit:

  063-20-21-21 

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite nam se!

  Le PETit Mrnjau grupa  

YouTube  Le PETit on YouTube


© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065