Le PETit Mrnjau vikend

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - VESTI


Udomljavanje - Nega mačaka - Pet Friendly - Mrnjau vikend

Felinološko društvo Le PETit

Beograd, ENGLISH

Le PETit Mrnjau vikend

Mesto i vreme sledećeg Mrnjau vikenda biće objavljeni uskoro!

Le PETit Mrnjau vikend

Udomite macu svog života na Mrnjau vikendu!

Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau vikende - humanitarne priredbe posvećene mačkama i mačkoljupcima. Svratite na lekovitu dozu predenja, dođite da mazno mrnjaučemo svi u glas, da se zabavimo, smejemo i informišemo!

Le PETit Mrnjau vikend

Na Mrnjau vikendima nudimo lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje! Ako se zaljubite u neku od ponuđenih mačaka možete da je udomite, i tako oplemenite svoj život i porodicu! Odrastanje uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima, jer nam ljubimci pomažu da odrastemo u brižne, empatične ljude, a odrastanje uz macu nas posebno uči integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti.

Le PETit Mrnjau vikend

Mrnjau vikende podržavaju i nadležne gradske ustanove: Veterina Beograd overava ugovore o odgovornom vlasništvu, donira opšte i vakcine protiv besnila kao i mikročipove za sve udomljene mace.

Le PETit Mrnjau vikend

Dragi sugrađani, mačkoljubi i vi koji ćete to postati - vidimo se svi na sledećem Mrnjau vikendu! Ulaz je slobodan ali posetioci imaju priliku da prižože donaciju za dobrobit mačaka bez doma. Mrnjau!

Le PETit Mrnjau vikend


Prethodni Mrnjau vikendi

Le PETit Mrnjau vikend

Treći Le PETit Mrnjau vikend 2017...

17. jun 2017, Kulturni centar Grad: u organizaciji društva Le PETit, na trećem Mrnjau vikendu požrtvovani staratelji su ponudili brižno odnegovane, lepo vaspitane i zdrave mačiće.

Le PETit Mrnjau vikend

Društveno odgovorne kompanije PlusPlus i A'mur su donirale poklone novim vlasnicima za srećan početak. Veterina Beograd je sve udomljene mačiće besplatno vakcinisala protiv infektivnih mačjih bolesti, čipovala i zakazala im besplatnu vakcinu protiv besnila i sterilizaciju kada za to dođe vreme:

 Treći Mrnjau vikend 2017. (foto-album)


Drugi Le PETit Mrnjau vikend 2016...

Le PETit Mrnjau vikend

12. jun 2016: na drugom Mrnjau vikendu u Domu omladine Beograda udomljeno je 28 domaćih maca, održane su tribine i savetovanja, i predstavljene službe i usluge važne za dobrobit životinja:

 Drugi Le PETit Mrnjau vikend 2016. (foto-album)


Prvi Mrnjau vikend 2012...

Mrnjau vikend

15-16. septembar 2012: na prvom Mrnjau vikendu u Domu omladine Beograda udomljeno je preko 100 domaćih maca, strogo u skladu sa propisima o odgovornom vlasništvu životinja:

 Prvi Mrnjau vikend 2012. (foto-album)


O Felinološkom društvu Le PETit...

Društvo Le PETit promoviše ideju o odgovornom vlasništvu nad životinjama. Društvo organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine, Mrnjau Fest i mnoge druge akcije i priredbe posvećene dobrobiti životinja:

  Felinološko društvo Le PETit...


Kontakt

  063-20-21-21

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite se!

  Le PETit Mrnjau grupa

YouTube  Le PETit on YouTube

© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065