Le PETit Mrnjau vikend

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - VESTI


Udomljavanje - Spasavanje - Nega - Pet Friendly - Mrnjau vikend

Le PETit Mrnjau staratelji

Beograd, ENGLISH

Mrnjau vikend, 17. septembar

Le PETit WCF Mrnjau vikend

Hol Doma omladine Beograda, nedelja 17. septembar, 11-18h, ulaz slobodan

Društvo Le PETit, Dom omladine Beograda i Veterina Beograd po četvrti put priređuju humanitarnu akciju posvećenu dobrobiti životinja i celoj porodici - Mrnjau vikend! U nedelju 17. septembra svratite u Dom omladine na lekovitu dozu predenja, dođite da mazno mrnjaučemo svi u glas, da se zabavimo, smejemo i informišemo:

Foto-album: Le PETit Mrnjau staratelji... (mace spremne za udomljavanje)

  Facebook event: Le PETit Mrnjau vikend, 17. septembar, DOB...

Google map: Dom omladine Beograda, Makedonska 22...

Partneri

Le PETit Mrnjau vikend

Udomite macu na Mrnjau vikendu!

Na Mrnjau vikendu će biti ponuđene lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje. Sve ponuđene mace su spašene sa ulica. Odnegovala ih je i postavila na šapice ekipa odgovornih i stručnih staratelja koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremno i zdravo odu u nove domove. Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su socijalizovane, razigrane su i društvene.

Udomite jednu od ovih maca i učinićete dobro delo! Odrastanje i život uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima. Mace i kuce nas uče integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti, a deci pomažu da odrastu u brižne, empatične sugrađane. 

Le PETit Mrnjau vikend

Akciju podržavaju i nadležne gradske ustanove: Veterina Beograd će ozvaničiti ugovore o odgovornom vlasništvu, donirati mikročipove i vakcine protiv besnila, i obaviti besplatnu sterilizaciju ljubimca kada dođe vreme.

Društveno odgovorne firme će darivati ljubimce i njihove vlasnike za srećan početak. Kompanija Plus Plus će novim vlasnicima pokloniti kvalitetnu N&D Grain-Free hranu. Kompanija Mega-group će pokloniti inovativni ekološki drveni posip A'mur.

Le PETit Mrnjau vikend

Dragi mačkoljupci i vi koji ćete to postati - vidimo se svi u nedelju 17. septembra u Domu omladine, od 11-18h. Ulaz je slobodan ali će posetioci imati priliku da prilože donaciju za dobrobit mačaka bez doma. 

Le PETit Mrnjau vikend

Organizatori Mrnjau vikenda

Felinološko društvo Le PETit promoviše ideju o odgovornom vlasništvu nad životinjama. Društvo je počelo sa radom 2012. godine, a od 2013. je član WCF - World Cat Federation. Društvo Le PETit organizuje Mrnjau vikendeMrnjau tribineMrnjau Fest i mnoge druge akcije i priredbe posvećene dobrobiti životinja:

   Felinološko društvo Le PETit...

Dom omladine Beograda

Dom omladine Beograda je ustanova kulture i obrazovanja koja već 50 godina kreira i organizuje programe za mlade i u saradnji sa mladima.  U svom spektru delatnosti Dom omladine obuhvata sve umetničke discipline i forme: muziku, film, pozorište, vizuelne umetnosti i nove medije:

  Dom omladine Beograda...


Informacija za medije

 Udomite macu na Le PETit Mrnjau vikendu!

 Fotografije sa Mrnjau vikenda


Prethodni Mrnjau vikendi

Le PETit Mrnjau vikend

Treći Le PETit Mrnjau vikend 2017...

17. jun 2017, Kulturni centar Grad: u organizaciji društva Le PETit, na trećem Mrnjau vikendu požrtvovani staratelji su ponudili brižno odnegovane, lepo vaspitane i zdrave mačiće.

Le PETit Mrnjau vikend

Društveno odgovorne kompanije PlusPlus i A'mur su donirale poklone novim vlasnicima za srećan početak. Veterina Beograd je sve udomljene mačiće besplatno vakcinisala protiv infektivnih mačjih bolesti, čipovala i zakazala im besplatnu vakcinu protiv besnila i sterilizaciju kada za to dođe vreme:

 Treći Mrnjau vikend 2017. (foto-album)


Drugi Le PETit Mrnjau vikend 2016...

Le PETit Mrnjau vikend

12. jun 2016: na drugom Mrnjau vikendu u Domu omladine Beograda udomljeno je 28 domaćih maca, održane su tribine i savetovanja, i predstavljene službe i usluge važne za dobrobit životinja:

 Drugi Le PETit Mrnjau vikend 2016. (foto-album)


Prvi Mrnjau vikend 2012...

Mrnjau vikend

15-16. septembar 2012: na prvom Mrnjau vikendu u Domu omladine Beograda udomljeno je preko 100 domaćih maca, strogo u skladu sa propisima o odgovornom vlasništvu životinja:

 Prvi Mrnjau vikend 2012. (foto-album)


Kontakt

  063-20-21-21

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite se!

  Le PETit Mrnjau grupa

YouTube  Le PETit on YouTube

© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065