Le PETit WCF Mrnjau Fest

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - DNEVNIK


Rase - Odgajivačnice - Mrnjau Fest - Klub odgajivača - Usluge - Izložbe


Sledeći Mrnjau Fest - MF 4 - MF 3 - MF 2 - MF 1

Cat Club Le PETit WCF

Beograd, ENGLISH

Mrnjau Fest, 12-13. januar 2019.

Beogradski Mrnjau Fest 2019.

Partneri

Dobrodošli na 5. beogradski Mrnjau Fest!

Međunarodno takmičenje mačaka - WCF Jubilee Show
Mjuzikli za decu, muzičke igre, školica glume, radionice-igraonice
Udomljavanje maca sa Veterinom Beograd

Mrnjau Fest je otvoren za posetioce u subotu i nedelju 12-13. januara 2019. od 10-18h. Takmičenje mačaka je oba dana. Programi za decu su u subotu, 12-17h. Udomljavanje maca je u nedelju, 12-17h. Ulaznica je 300 dinara. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan:

Novogodišnji mačkenbal na Mrnjau Festu!

Živele mace! Tanke, bucmaste, čupave, kratkodlake, ćelave, dugonoge, kratkonoge, crne, šarene... ma kakve god bile, najlepše su zato što su - mačke! Na Mrnjau Festu će pored prelepih maca biti i puno dobrih vibracija i kreativnosti, jer mačke su od pamtiveka bile pratioci kreativnih ljudi - od umetnika do naučnika, od Leonarda do Tesle!

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Dragi mačkoljupci, dobrodošli  na jedinstveni festival posvećen mačkama - Mrnjau Fest! Dođite da mrnjaučete, predete, da se mazite, ako treba i frkćete, zatim nešto i da naučite, ali prvenstveno da se slatko zabavite!

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Tokom ovog mačjeg festivala predstaviće se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Mačke i mašta su oduvek išli ruku pod ruku pa će najmlađi imati priliku da učestvuju u zabavnim i šarenim radionicama-igraonicama. Mrnjau staratelji i Veterina Beograd će ponuditi zdrave, negovane i lepo vaspitane mace na udomljavanje.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Posetioci Mrnjau Festa će imati priliku da svoje mačje blago obraduju nekom ukusnom poslasticom, korpicom ili igračkicama. Na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaće baš sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama.


Programi za decu u subotu

Kreativne radionice

Kreativne radionice i igraonice su namenjene deci uzrasta do 12 godina i pravo su mesto za razvijanje mašte, spretnosti, pokreta i dramskog talenta. Uz vođstvo glumaca i kreativaca sa dugogodišnjim iskustvom, mali kreativci će moći da se oprobaju u mnogim zabavnim aktivnostima poput glume, plesa, rada sa glasom, pokretom, bojama i različitim materijalima.

Atelje Kreativistika

Udomljavanje

Udomljavanje mačaka u nedelju

Na Mrnjau Festu će biti ponuđeno preko 30 lepih i zdravih maca spremnih za udomljavanje. Sve mace su spasene sa ulica. Odnegovala ih je i postavila na šapice ekipa odgovornih i predanih aktivista koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremne i zdrave odu u nove domove.

Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u kući ili stanu.  

Le PETit Mrnjau vikend

JKP Veterina Beograd će ozvaničiti ugovore o odgovornom vlasništvu. Mace će dobiti mikročipove i vakcine protiv besnila, i imaće besplatnu sterilizaciju kada dođe vreme.

Društveno odgovorne firme će darivati udomljene mace i njihove vlasnike za srećan početak. Kompanija Plus Plus će novim vlasnicima pokloniti kvalitetnu N&D grain-free hranu i organizovati savetovalište za negu i vaspitanje ljubimaca.

Le PETit Mrnjau staratelji


World Cat Federation Cat Show

Takmičenje mačaka u subotu i nedelju

Glavni program Mrnjau Festa je licencirano dvodnevno takmičenje mačaka po World Cat Federation pravilima. U prvom delu programa mačke će biti pojedinačno ocenjene za stolom. Zatim će se međusobno nadmetati u atraktivnim takmičenjima u ringu. Na kraju programa najbolje mačke će se takmičiti za Best in Show titule i vredne nagrade.

U nadmetanju za titule najlepših očekuje se prisustvo preko 100 izuzetnih mačaka iz Srbije i mnogih evropskih zemalja. Biće zastupljene sve popularne rase: britanke, mejn kunovi, persijanke, sibirke ali i rase koje se ređe viđaju: bengalke, birmanke, nebelung, norveške šumske, korniš reks, sfinks i druge. Domaće mace su takođe dobrodošle i takmiče se u kategoriji ljubimaca:

Satnica takmičenja, subota

8:30h: prijem izlagača i veterinarski pregled
10h, prvi deo programa:
ocenjivanje za stolom   
13h: objava nominacija za Best in Show i pauza  
14h, drugi deo programa: Fun Show, takmičenja u WCF ringovima
15h: takmičenje u naprednom Jubilee ringu
16h, treći deo programa: izbor za Best in Show, Best of Best, Best General
18h: završetak programa.

Satnica takmičenja, nedelja

10h, prvi deo programa: ocenjivanje za stolom   
13h: objava nominacija za Best in Show i pauza  
14h, drugi deo programa: Fun Show, takmičenja u WCF ringovima
15h: takmičenje u naprednom Jubilee ringu
16h, treći deo programa: izbor za Best in Show, Best of Best, Best General
17:30h:
dodela nagrade publike i proglašenje Best Supreme – najbolje mace na takmičenju
18h: završetak programa.

Vodiči i pravila za učesnike

  Vodič kroz WCF takmičenje mačaka 

  WCF titule

  WCF Show Rules 

Organizator i sudije

Organizator: WCF RS-0287 Le PETit, Srbija. WCF licenca: pending. Sudije: Cornelia Hungerecker, Nemačka; Alina Ingor, Bugarska; Albert Kurkowski, Poljska; Sarolta Virághalmy, Mađarska; Svetlana Lalović, Srbija

Naknade

Naknada za ocenjivanje mačke, za dva dana, € / din:

  • Adults (odrasle mace) 35 / 4200
  • Kittens & juniors (mačići i juniori) 30 / 3600
  • Litters (legla) 30 / 3600
  • Novice class 30 / 3600
  • Neuters (kastrati) 25 / 3000
  • Show only (samo izlaganje) 20 / 2400
  • HHP (domaće mace) 15 / 1800

Takmičenja u ringovima (po želji) € / din:

  • WCF Ring (kitten, neuter ili adult) 10 / 1200 
  • Fun show 5 / 600 
  • Jubilee Ring 15 / 1800 

Prijava mačaka

Rok za slanje prijava je subota 6. januar 2019. Broj izlagača i mačaka je ograničen prostorom. Prijava nije obavezujuća za organizatora. Prednost imaju redovni WCF izlagači:

  Mrnjau Fest - Prijava rasne mačke (on-line prijava)

  Mrnjau Fest - Prijava domaće mačke (on-line prijava)


Prostor: Dom omladine Beograda, Makedonska 22

Dom omladine Beograda

Dom omladine Beograda je ustanova kulture i obrazovanja koja već 50 godina kreira i organizuje programe za mlade i u saradnji sa mladima. U svom spektru delatnosti Dom omladine obuhvata sve umetničke discipline i forme: muziku, film, pozorište, vizuelne umetnosti i nove medije. Zgrada i sale su potpuno renovirani 2011. godine. Izložbeni prostor je samo nekoliko koraka udaljen od samog centra Beograda:


  Dom omladine Beograda...


Smeštaj u blizini Doma omladine

Booking.com

Preporučeni hoteli blizu Doma omladine, sa posebnom ponudom za izlagače. Molimo rezervišite smeštaj preko sajta hotela ili preko Booking.com. Za dodatne informacije obratite se Klubu na lepetit.rs@gmail.com:

Mercure Belgrade Excelsior****
10 minuta hodom od Doma omladine, parkiranje u javnoj garaži (1500din / 12€ dan). Cene za Klub Le PETit: 57€ single, 70€ double, uključen doručak, 20€/dan za dve mačke.
Mercure Belgrade Excelsior na Booking.com...

Five Points Square****
2 minuta hodom od Doma omladine, parkiranje u javnoj garaži (1500din / 12€ dan). Cene za Klub Le PETit: 45€ single, 55€ double, uključen doručak, mačke besplatno.
Five Points Square na Booking.com...

Central Park Residence****
15 minuta hodom od Doma omladine, hotelska garaža (5€/dan), bez doručka. Cene za Klub Le PETit: 55€ single/double, mačke besplatno.
Central Park Residence na Booking.com...

Crystal Villa Kalemegdan****
15 minuta hodom od Doma omladine, hotelska garaža, parkiranje besplatno. Cene za Klub Le PETit: 50€ single/double, 60€ comfort/triple, uključen doručak, mačke besplatno.
Crystal Villa Kalemegdan na Booking.com...

Atlas City Center Suites***
Bed & breakfast tip smeštaja, 15 minuta hodom od Doma omladine, parkiranje u javnoj garaži (1500din / 12€ dan). Cene za Klub Le PETit: 35€ single, 40€ double, 45€ apartman, uključen doručak, mačke besplatno.
Atlas City Center Suites na Booking.com...

  Drugi hoteli u centru grada na Booking.com...


Javne garaže u blizini Doma omladine

  Garaža Makedonska 29 - 100m od Doma omladine, 100 din/h, 1500 din/dan

  Garaža Cetinjska 15 - 500m od Doma omladine, 100 din/h, 1500 din/dan


Najnovije informacije na Fejsbuku

Mrnjau Fest event

  Mrnjau Fest, 13-14. januar 2018. (Fejsbuk event)

Le PETit Mrnjau grupa

  Le PETit Mrnjau grupa (Fejsbuk grupa)


Prethodni Mrnjau Festovi...


Kontakti Kluba Le PETit:

  063-20-21-21 

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite nam se!

  Le PETit Mrnjau grupa  

YouTube  Le PETit on YouTube


© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065