Le PETit WCF Mrnjau Fest

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - VESTI


Odgajivačnice - Rase - Klub odgajivača - Usluge - Izložbe - Mrnjau Fest


Sledeći Mrnjau Fest - Mrnjau Fest 3 - Mrnjau Fest 2 - Mrnjau Fest 1

Cat Club Le PETit WCF

Beograd, ENGLISH

Sledeći Le PETit Mrnjau Fest

Mesto i vreme sledećeg Mrnjau Festa biće objavljeni uskoro!

Prijatelji Kluba Le PETit

Dragi mačkoljupci, pozivamo vas na jedinstveni festival posvećen mačkama - Mrnjau Fest! Dođite da mrnjaučemo, predemo, da se mazimo, ako treba i frkćemo, zatim nešto i da naučimo, ali prvenstveno da se slatko zabavimo!

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Dobrodošli na Mrnjau Fest!

Živele mace! Tanke, bucmaste, čupave, kratkodlake, ćelave, dugonoge, kratkonoge, crne, šarene... ma kakve god bile, najlepše su zato što su - mačke! Tokom ovog mačjeg festivala predstaviće  se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Predstaviće se udruženja koja se brinu o dobrobiti maca, a biće tu i izuzetnih mačića za udomljavanje. Na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaćemo baš sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Na Mrnjau Festu biće prilike da svoje mačje blago obradujemo nekom ukusnom poslasticom, korpicom ili igračkicama, a predstaviće nam se i kreativci Retro dućana sa svojim maštovitim šapotvorinama čija je zajednička tema – mačka. Osim zanimljivih predavanja i izložbi biće upriličene i otvorene kreativne radionice i još mnoga druga iznenađenja.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Ljubitelji mačaka, dobrodošli na Le PETit WCF Mrnjau Fest! Dođite da se družimo, radujemo, da mrnjaučemo zajedno i provedemo dan u dobrom društvu, najboljem – u društvu mačaka!

Le PETit WCF Mrnjau Fest

World Cat Federation International Cat Show

Glavni program Mrnjau Festa je dvodnevna međunarodna izložba mačaka po World Cat Federation pravilima. Mačkese ocenjuju u svim WCF izložbenim klasama, a zatim se takmiče za Best In Show i Best Of Best nagrade. Mačke se mogu prijaviti za takmičenja u WCF i Master ringovima:

  Vodič kroz WCF izložbu mačaka (saveti i uputstva)

  WCF titule (uputstva i pravila)

  WCF Show Rules (comprehensive rulebook)


Najnovije informacije na Fejsbuku

Le PETit Mrnjau grupa

  Le PETit Mrnjau grupa (Fejsbuk grupa)


Prethodni Mrnjau Fest...

10-11. decembar 2016: treći Mrnjau Fest, jedinstveni festival posvećen mačkama, održan je u Domu omladine Beograda. Na festivalu je pored prelepih maca bilo i puno kreativnosti:

  Le PETit Mrnjau Fest 3...


Kontakt

  063-20-21-21

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite se!

  Le PETit Mrnjau grupa

YouTube  Le PETit on YouTube

© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065