Le PETit WCF Mrnjau Fest

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - VESTI


Odgajivačnice - Rase - Klub odgajivača - Usluge - Izložbe - Mrnjau Fest

Cat Club Le PETit WCF

Beograd, ENGLISH

Le PETit Mrnjau Fest 2018.

Le PETit WCF Mrnjau Fest 2018

Prijatelji Kluba Le PETit

Dom omladine Beograda, subota i nedelja 13-14. januar, 10-18h
World Cat Federation svetska izložba i takmičenje mačaka
Udomljavanje, kreativne radionice i programi za decu

Mrnjau Fest je otvoren za posetioce u subotu i nedelju 13-14. januara od 10-18h. Takmičenje mačaka, udomljavanje, kreativne radionice i programi za decu su oba dana. Ulaznica je 300 dinara. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan.

Mačkoljupci, dobrodošli na Mrnjau Fest!

Dragi prijatelji, pozivamo vas na jedinstveni festival posvećen mačkama - Mrnjau Fest! Dođite da mrnjaučemo, predemo, da se mazimo, ako treba i frkćemo, zatim nešto i da naučimo, ali prvenstveno da se slatko zabavimo!

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Živele mace! Tanke, bucmaste, čupave, kratkodlake, ćelave, dugonoge, kratkonoge, crne, šarene... ma kakve god bile, najlepše su zato što su - mačke! Tokom ovog mačjeg festivala predstaviće  se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Predstaviće se udruženja koja se brinu o dobrobiti maca, a biće tu i izuzetnih mačića za udomljavanje. Na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaćemo baš sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Na Mrnjau Festu biće prilike da svoje mačje blago obradujemo nekom ukusnom poslasticom, korpicom ili igračkicama, a predstaviće nam se i kreativci Retro dućana sa svojim maštovitim šapotvorinama čija je zajednička tema – mačka. Osim zanimljivih predavanja i izložbi biće upriličene i otvorene kreativne radionice i još mnoga druga iznenađenja.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Ljubitelji mačaka, dobrodošli na Le PETit WCF Mrnjau Fest! Dođite da se družimo, radujemo, da mrnjaučemo zajedno i provedemo dva dana u dobrom društvu, najboljem – u društvu mačaka!

Le PETit WCF Mrnjau Fest


World Cat Federation svetska izložba mačaka

World Cat Federation Cat Show

Glavni program Mrnjau Festa je dvodnevna svetska izložba i takmičenje mačaka po World Cat Federation pravilima (WCF World Show). Mačke će prvo biti pojedinačno ocenjene za stolom, zatim će se takmičiti u ringovima, i na kraju za Best in Show, Best of Best, Best General i Best Supreme titule.

Ringovi, oba dana: kitten, neuter i adult WCF ringovi. Subota: takmičenje domaćih maca za Le PETit HHP Cup. Nedelja: napredni Master, Double Master i Triple Master ringovi.

Lista sudija će biti objavljena uskoro!

Satnica

10h: prvi deo programa - pojedinačno ocenjivanje za stolom  
13h: pauza  
Subota 14h: drugi deo programa - takmičenje domaćih maca za Le PETit HHP Cup i dodela #mrnjau nagrade, zatim takmičenja u WCF ringovima  
Nedelja 14h: drugi deo programa - takmičenja u WCF ringovima, zatim takmičenje maca u naprednim Master, Double Master i Triple Master ringovima   
16h: treći deo programa - Best in Show, Best of Best, Best General  
Nedelja 18h: četvrti deo programa - dodela nagrade publike i proglašenje Best Supreme – najbolje mace na izložbi.

Vodiči i pravila

  Vodič kroz WCF izložbu mačaka (saveti i uputstva)

  WCF titule (uputstva i pravila)

  WCF Show Rules (comprehensive WCF rulebook)


Prijava mačaka

Na takmičenju mogu da učestvuju rasne i domaće mace. Rasne mačke moraju imati međunarodni rodovnik. Odgajivačnice i mačke ne moraju biti registrovane pri WCF. Broj izlagača i mačaka je ograničen prostorom.

Naknade za izlaganje i obrasci za prijavu biće objavljeni uskoro!


Prostor: Dom omladine Beograda, Makedonska 22

Dom omladine Beograda

Dom omladine Beograda je ustanova kulture i obrazovanja koja već 50 godina kreira i organizuje programe za mlade i u saradnji sa mladima.  U svom spektru delatnosti Dom omladine obuhvata sve umetničke discipline i forme: muziku, film, pozorište, vizuelne umetnosti i nove medije. Zgrada i sale su potpuno renovirani 2011. godine. Izložbeni prostor je samo nekoliko koraka udaljen od samog centra Beograda:


  Dom omladine Beograda...


Smeštaj u blizini Doma omladine Beograda

Booking.com

  Booking.com (uži centar, hoteli i stanovi, parkiranje, ljubimci)

Parking u blizini Doma omladine Beograda

  Parking Cetinjska 15 (500m od Doma omladine)


Najnovije informacije na Fejsbuku

Le PETit Mrnjau grupa

  Le PETit Mrnjau grupa (Fejsbuk grupa)


Prethodni Mrnjau Fest...

10-11. decembar 2016: treći Mrnjau Fest, jedinstveni festival posvećen mačkama, održan je u Domu omladine Beograda. Na festivalu je pored prelepih maca bilo i puno kreativnosti:

  Le PETit Mrnjau Fest 3...


Kontakt

  063-20-21-21

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite se!

  Le PETit Mrnjau grupa

YouTube  Le PETit on YouTube

© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065