Pansion za mačke Le PETit Hotel

Sijamac Lule i maca MimIvanina maca VidaTeodor i Madrugada

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - DNEVNIK


Informacije o pansionu - Foto - Preporuke - Saveti - Lokacija

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Beograd, ENGLISH

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Pansion za mačke Le PETit Hotel

Pansion za mačke Le PETit Hotel je premium pansion za smeštaj mačaka u centru Beograda. U Le PETit Hotelu smo od 2011. čuvali i sačuvali više od stotinu maca. Ako putujete, renovirate kuću, očekujete goste - Le PETit je pravo mesto za smeštaj vašeg ljubimčeta!

Pansion se nalazi u velikom dupleks stanu na Zvezdari. U pansionu nema pasa ili kaveza - mace su slobodne i provode vreme u udobnom i potpuno sigurnom prostoru, u društvu domaćina i drugih mačaka. Pansion ima video-nadzor, svi prozori su obezbeđeni mrežama, sluša se tiha klasična muzika, sve prostorije su klimatizovane i ne puši se. Mačkama se služi Natural & Delicious, ultra-premium grain-free hrana. U toaletima je antibakterijski eko-pelet na bazi drveta. Mačkama su na raspolaganju igračke, penjalice, grebalice, a mirisi i zvuci ih podsećaju na dom. 

Le PETit Svetlana i FrederikMače Sara

Mace koje zahtevaju poseban tretman - nesterilisane mace starije od 8 meseci, specifične rase ili veoma dominantne mace - mogu biti smeštene u individualnim VIP prostorima. Mace na terapiji, veoma mali mačići ili seniori mogu biti smešteni na osnovu preporuke veterinara.

Pansion se nalazi na Zvezdari, u Čingrijinoj ulici, iznad Gradske bolnice. Prevoz maca PET Mobilom za stalne goste je besplatan.

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit promoviše ideju o odgovornom vlasništvu nad životinjama. Društvo je počelo sa radom 2012. godine, a od 2013. je punopravni član WCF - World Cat Federation. Društvo je registrovano pri Agenciji za privredne registre RS i posluje prema zakonima i Statutu. Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine, Mrnjau Fest i druge akcije i priredbe posvećene dobrobiti životinja. Prihod pansiona se ulaže u rad Društva.

O macama u pansionu neprekidno brinu Svetlana i Miloš:

 Svetlana Lalović, prvi međunarodni mačji sudija iz Srbije...

Često postavljana pitanja

"Moja mačka je veoma nežna i plašljiva... Moja mačka nikada nije bila van kuće i ne voli promene... Moja mačka je veliki individualac, ne podnosi druge mačke i ne voli nikoga osim mene... Brinem se kako će podneti boravak u pansionu?"

Mačke su izuzetno oprezna ali i veoma društvena bića. Nove mace boravak počinju u izdvojenom, udobnom i tihom prostoru. Tu ih strpljivo ohrabrujemo da slušaju, mirišu i istražuju, dok se ne osete sasvim opušteno i sigurno. U programu adaptacije novih gostiju pomažu mace Zigi, Balu i čuveni Rextasy Zlatko.

Svaka mačka je različita, pa ovaj proces traje između dva i četiri dana. Nakon uspešne adaptacije, mace su spremne za međusobno druženje i igru.

Boravak sa drugim stabilnim macama je blagotvoran i može da pomogne u ispravljanju nekih poremećaja u ponašanju - loših navika u ishrani, grubosti tokom igre, hiperaktivnosti ili anksioznosti. Mace se ugledaju jedna na drugu, i brzo uče!

Grebalice

Le PETit Hotel ispunjava sve norme i standarde koje propisuju Zakon o dobrobiti životinja Republike Srbije i Model Licence Conditions and Guidance for Cat Boarding Establishments (The Chartered Institute of Environmental Health, United Kingdom, ISBN 0 900103 47 7).

Uslovi za smeštaj mace

- maca mora biti zdrava, dobro negovana i očešljana

- maca mora biti naučena na toalet, poželjno na eko-pelet na bazi drveta

- mora da ima knjižicu sa potvrdom o vakcinaciji ("pasoš")

- mora biti tretirana Bayer Advocate ili sličnim sredstvom protiv parazita

- zbog bezbednosti noktići na prednjim šapama moraju biti skraćeni (YouTube).

 

Cene smeštaja,

- smeštaj jedne mace, all inclusive: 14 eur / noć

- smeštaj svake sledeće mace: 7 eur / noć.

Posebni popusti:

- popust za duži boravak

- popust za juniore (do 10 meseci)

- popust za udomljene domaće mace

- popust za mace iz Le PETit odgajivačnica

- besplatan prevoz maca PET Mobilom za stalne goste.

Rezervacije

Pre donošenja mačke vlasnik treba da se najavi na 063-20-21-21 i obiđe pansion. Prilikom obilaska vlasnik će dobiti sve informacije o smeštaju, Dogovor o čuvanju mačke i uputstvo Kako pripremiti macu za pansion.

VIP apartmani

Le PETit VIP apartmani su opremljeni za individualni smeštaj maca koje zahtevaju poseban tretman: za nesterilisane mace starije od 8 meseci, specifične rase ili veoma dominantne mace. VIP apartmani su veliki (5 m2), sigurni i veoma udobni - osunčani su i imaju pogled na park:

VIP apartman

- VIP Apartman, smeštaj jedne mace: 18 eur / noć

- VIP smeštaj svake sledeće mace: 9 eur / noć

- popusti za duže boravke, juniore i udomljene domaće mace

- popust za mace iz Le PETit odgajivačnica

- besplatan prevoz maca PET Mobilom za stalne goste.

Dokumenti za preuzimanje:

  Le PETit Hotel - Dogovor o čuvanju mačke

  Kako pripremiti macu za pansion (uputstvo)


Sledeće: Fotografije iz pansiona za mačke...


Kontakti pansiona za mačke:

  063-20-21-21 

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite nam se!

  Le PETit Mrnjau grupa  

YouTube  Le PETit on YouTube


© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065